INBJUDAN till samråd 

26 januari kl. 18.00 (till ca 20.00)

Netport, Biblioteksgatan 4, Karlshamn


Är du företrädare för en ungdomsorganisation?
Då vill vi träffa dig!

Region Blekinge vill att fler kulturföreningar ska vara med i planeringsarbetet inför den nya kulturplanen. Regionen har i uppdrag från staten att skriva kulturplaner för att skapa en regional strategi för kulturen. Ungdomsföreningarna har inte varit med i tidigare processer på det sätt som Region Blekinge önskat. Därför bjuder vi nu in till denna träff. Vi vill veta vilka utmaningar och önskemål som finns bland era organisationer och höra om det finns förslag för hur vi kan utveckla kulturen i regionen.

Region Blekinge har ingått ett samverkansavtal med Ideell kulturallians (nationell samarbetsorganisation för civilsamhället) som går ut på att utveckla samråds-processerna och stärka föreningslivets roll i arbetet med kulturplanen. Denna träff ingår i det arbetet.

Under mötet kommer Region Blekinge och Ideell kulturallians att presentera sina verksamheter. Vi ser gärna att de medverkande föreningarna också presenterar sig.

Vi hoppas att det här är starten på en bra och långsiktig dialog! Vi bjuder på fika under kvällen. Anmälan sker till anna.maris@ideellkultur.se. Det går också bra att ringa och anmäla sig på telefon 0722 – 52 05 29.

Gå med i vår facebook-grupp: https://www.facebook.com/groups/ikablekinge/

Mer information om Ideell kulturallians finns på www.ideellkultur.se
Information om region Blekinges kulturplan hittar du här: http://www.regionblekinge.se/a/uploads/dokument/Strategidokument/RB_Kulturplan_2015-17_ver9_webb.pdf

Om du känner till någon organisation eller förening som borde vara med och inte fått någon inbjudan är vi tacksamma om du hör av dig till oss, så kan vi bjuda in dem också.

Varmt välkomna!
Anna Maris
Projektledare