Den 9-17 juni är det dags för Järva politikervecka med partiledartal, föreläsningar, panelsamtal och seminarier mellan politiker, näringsliv, lokala organisationer och medborgare. Järvaveckan, som lyckats bli en utmanare till Almedalen, arrangeras för tredje året i rad och arrangörerna storsatsar nu inför valåret på ett bredare program och förstärkt marknadsföring.

Syftet med politikerveckan är, enligt arrangörerna, att minska avståndet mellan politiker och medborgare och att motverka utanförskapet i förorterna. Bakom initiativet till Järvaveckan står den ideella föreningen The Global Village.

Ideell kulturallians kommer att finnas på plats under veckan och vi är intresserade av att få veta mer om programmet och hur civilsamhällets frågor kommer att finnas representerade.

Vi har därför bjudit in Rozerin Orucoglu (projektledare Järvaveckan) och Ahmed Abdirahman (talesperson Järvaveckan) till ett frukostmöte där de kommer att ge oss mer information om arrangemanget och där vi också har möjlighet att ställa frågor till dem.

VÄLKOMNA!

Anmäl er här

PLATS: Folkets Hus och Parker, Swedenborgsgatan 1, 4 trappor
DATUM OCH TID: måndag den 5 mars kl 7.45-9.15 (frukost från 07.45, presentationen startar 08.15)
SISTA ANMÄLNINGSDAG: fredag den 2 mars